Részvételi lehetőség

Az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár Magyarország legnagyobb, legrégebbi és nagy tradíciókkal bíró agrárgazdasági rendezvénye, amely több mint 100 éves múltra tekint vissza. Az OMÉK 2015-ben 77. alkalommal kerül megrendezésre Budapesten, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, 2015. szeptember 23–27. között.

Az OMÉK 2015 elsődleges célja, hogy a fejlett, hatékony, környezettudatos kis- és középbirtokokra, családi gazdaságokra, őstermelőkre épülő mezőgazdaságot, annak érékeit, eredményeit megismertesse a nagyközönséggel. Az OMÉK 2015 célja továbbá, hogy az élelmiszer fogyasztókat tájékoztassa arról, hogy a hazai termékek fogyasztása magas minőséget és nagyfokú élelmiszerbiztonságot garantál számukra.

Szeretnénk megmutatni mindazt, amire a magyar gazdák büszkék lehetnek: kiváló magyar növény- és állatfajtákat, a magyar gazdák innovációit, és a termékek feldolgozásának korszerű módszereit – mindazt a hagyományt, örökséget, tudást és fejlesztést, mely biztosítja, hogy a magyar lakosság és a külföldi piacok vásárlói megbízható minőségű, kiváló magyar élelmiszereket fogyaszthassanak.

Az idei évben a Magyar Turizmus Zrt. az OMÉK hagyományainak és küldetésének tiszteletben tartása mellett számos újdonságot kínál a résztvevők számára. Az OMÉK 2015 koncepciójának legnagyobb újdonsága a régiós megjelenés, amely a helyi mezőgazdaság bemutatását az ehhez kapcsolódó régiós kultúra és táj bemutatásával teszi érdekesebbé a nagyközönség számára. Szintén jelentős eltérés a korábbi koncepcióhoz képest, hogy az árusítás valamennyi kiállító számára megengedett. Az árusítás lehetősége mellett a rendkívül kedvező kiállítói díjakat kínálunk az agrárszakma minden résztvevője számára. Az 5 napos kiállítói díj 10.000 Ft (+ÁFA)-tól elérhető.

Az OMÉK 2015-ben is számos szakmai és szórakoztató programmal várja a szakembereket és az érdeklődő látogatókat egyaránt. A szervezők ez alkalommal is tartalmas szakmai és érdekes közönségvonzó programokkal igyekeznek az OMÉK-re invitálni minél több látogatót, megszólítva ezzel nemcsak az agrár-szakembereket, de az érdeklődő lakosságot is. Az OMÉK 100.000-es nagyságrendű látogatottságáról óriási PR- és reklámkampány gondoskodik: az MTVA-val kötött együttműködés részeként a közmédia élő közvetítésekben, híradós- és magazin anyagokban számol majd be az OMÉK minden napjáról.

Önök fontos szereplői a hazai agráriumnak, ezért fontos, hogy Önök is részesei legyenek ennek a rendezvénynek.

Várjuk Önöket a 77. OMÉK-on, az agrárszakma ünnepén!

RÉSZVÉTELI LEHETŐSÉGEK