A szakadó eső ellenére is rengetegen voltak kíváncsiak az OMÉK-ra

A záró adatok szerint összesen 87.300 látogatót fogadott a 77. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár. Az előző OMÉK 750 kiállítójához képest idén kétszázzal több, 950 kiállító állta az érdeklődők rohamát – hangsúlyozta Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter a vásár zárórendezvényén.

MINDEN EDDIGINÉL SZÉLESEBB ÖSSZEFOGÁS: KÖZÖSSÉGI AGRÁRMARKETING KÓDEXET ÍRTAK ALÁ AZ OMÉK-ON

Megismertetni, megszerettetni és eladni a magyar élelmiszeripari termékeket külföldön és itthon – ez a Magyar Turizmus Zrt. Agrármarketing Vezérigazgatóság és vele együtt 26 agrárágazatot képviselő reprezentatív állami és szakmai szervezet közös célja a mai naptól.

A 2015-ös OMÉK díjak nyertesei

A Földművelésügyi Minisztérium és a Magyar Turizmus Zrt. Agrármarketing Vezérigazgatósága pályázatot hirdetett különböző kategóriákban az OMÉK kiállítói között. A beérkezett pályázatokból a Minisztérium kategóriánként egy-egy díjat adományozott. Az elismeréseket Kövér László, az Országgyűlés elnöke, Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter, valamint Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter adta át ünnepélyes keretek között 2015. szeptember 23-án.
Tovább
Tovább
Tovább